Leer ons kennen

Buro voor Resultaatgericht Ondernemen is opgericht door Irene Vervuurt. Zij heeft meer dan 25 jaar ervaring als zelfstandig MKB-ondernemer. Al in 1992 startte zij haar eerste bedrijf, in Duitsland, dat doorgroeide naar een succesvolle onderneming in sport en gezondheid, met bijna veertig medewerkers. Tijdens haar ondernemersperiode in Duitsland heeft ze veel geleerd en ervaren over het ondernemerschap, kansen gezien en gerealiseerd, met de ups en downs die onlosmakelijk met ondernemen verbonden zijn. Haar brede interesse en vele opleidingen hebben haar een goede kijk gegeven in de ontelbare mogelijkheden die het ondernemer-zijn met zich mee brengt. Het steeds weer willen faciliteren en ondersteunen van mensen en bedrijven naar een volgende groeifase zijn een rode draad door haar ondernemerschap. Nadat zij haar bedrijf in Duitsland heeft verkocht, is ze zich gaan focussen op het ondernemerschap en de groei binnen MKB- en familiebedrijven.

“De worstelingen van ondernemers die meer IN dan AAN hun bedrijf werken zag ik veelvuldig. Ik wist, ook vanuit mijn ervaring, daar kan ik een rol in vervullen en bedrijven naar hun volgende groeifase ondersteunen”.

Met haar openheid, veelzijdigheid en creativiteit gaat zij uitdagend en resultaatgericht te werk. Inspirerend en aanstekelijk! Inmiddels heeft zij meer dan vijftig bedrijven ondersteund naar Resultaatgericht Ondernemen en het bereiken van een volgende groeifase.

Irene_Vervuurt

Samenwerkingspartners
Buro voor Resultaatgericht Ondernemen werkt samen met een aantal geselecteerde sterke partners. Deze bieden ondersteuning tijdens de trajecten Resultaatgericht Ondernemen indien dit nodig is. Bovendien kunnen onze partners, daar waar wij ons resultaat bereikt hebben, een toegevoegde waarde bieden, indien dat door u als opdrachtgever, gewenst is.

Wilt u meer weten over onze partners?

© 2024    Resultaatgericht Ondernemen. Alle rechten voorbehouden.